Møbler - by bock
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Møbler

Plankeborde og møbler

Lad os lave et unikt samlingspunkt til dit hjem eller forretning

Plankeborde og andre håndlavede møbler er smukke, elegante og eksklusive. Alt, hvad der forlader vores værksted, er håndlavet, og vi ønsker, at alle vores produkter skal have den naturlige skønhed ved materialet og kombinere det med funktionalitet og rummelighed.

 • Plankebord i egetræ

  Plankebordet er lavet af 4 assorterede egetræsplanker, hvor træet er behandlet med naturolie.

 • Sofabord

  Sofabordet er lavet i massivt bæredygtigt egtræ med et stilfuldt gennemgående understel i stål.

 • Skære- og serveringsbræt

  Med det rette skærebræt får du en helt unik look, der bringer varme og hygge ind i dit køkken.

 • Betonborde

  Du kan få dit nye spisebord lavet af fiberbeton med et understellet lavet i massiv egetræ

 • Spisebord i massiv egetræ

  Et bord skal være æstetisk og funktionelt, samtidig med at det skal passe ind i omgivelserne.

 • Natbord i egetræ

  Gør dit soveværelse til et unikt rum med et flot og stilfuldt natbord fra By Bock.

Snedkermøbler der er håndlavede, bæredygtige og tidsløse

Vi skaber harmoni mellem det eksklusive og det traditionelle og kreerer spiseborde, i både beton og eksklusive træsorter, der passer fantastisk ind i både den ultra moderne og hjemlige indretning. For at sikre dig det bedst mulige resultat går vi op i, at benytte de absolutte bedste materialer og bruge de bedste håndværkstraditioner.

Et plankebord er mere end et møbel

Plankeborde er et af de tidløse elementer af vores indretning, der dukker op i vores modekultur igen og igen. Hos By Bock skaber vi plankeborde, der har kvalitet og æstetisk ynde, som vi kan stå inde for. Vi ved, at plankebordet ikke kun er et møbel, men et smukt element – af fantastiske naturmaterialer -, der skal behandles med respekt og vises frem med stolthed.

Plankebordet bliver ved med at dukke op, når vi taler indretning af hjemmet. Det gør det, fordi det er et enkelt, tidløst design, der har respekt for materialernes naturlige skønhed. Plankebordet har en minimalistisk skønhed, der er baseret på respekt for træet og har mange traditioner med sig. Hos By Bock bestræber vi os på at holde liv i det traditionelle og værdifulde håndværk samtidig med, at vi tager moderne hjælpemidler i brug om nødvendigt. Det sikrer, at vi kan levere plankeborde i en kvalitet, vi kan stå inde for, samtidig med at en del af vores kulturarv og traditioner bibeholdes. Det er den samme kvalitetsbevidsthed, vi viser, når det drejer sig om vores materialer.

Familiens samlingspunkt

I generationer har plankebordet fulgt os som værende familiens samlingspunkt. Plankebordet indeholder fantastiske æstetiske elementer, som passer perfekt ind i en moderne indretning, men det er først og fremmest et samlingspunkt, hvor man skaber minder. Derfor er kvaliteten, vi sætter for vores produkter urokkelig, og vi gør en ihærdig indsats for at skabe det perfekte plankebord til dig.

 

Bæredygtigt træ i kompromisløs kvalitet

Et plankebord fra os er lavet af det bedste møbeltræ, og vores leverandør er naturligvis FSC godkendt. De træsorter – hovedsageligt egetræ – vi anvender, har ca. 9% fugtighed, som er kravet for møbeltræ. Det er garantien for, at vores plankeborde holder og bliver ved med at bevare deres naturlige skønhed – såfremt man vedligeholder det.